Известие

Collapse
No announcement yet.

първа алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• първа алфа

http://www.cars.bg/u552007 има ли колеги които могат да дадат някой коментар по тази 145ца или тази http://www.cars.bg/u512063

Едва ли, те са нов внос и трябва да се видят.
    Опел Кадет GSI
    166 2,4 JTD
    ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

черната отдавна я гледам че е обявена за продаване

Comment

Бялата не бих си направил труд да я гледам дори

Comment

Тия хора са луди Моята алфа е 146 , с доста по-запазено купе и я купих за 1000 лв. От къде ги измислят тия цени
          Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
          Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Comment

К'ви са тия цени???Моята алфа я взех преди 4 год. за 2600 лв.
            Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

Щом ще е първа,препоръчвам да се гледа някоя форумна в раздела купува-продава.С тези по автокъщите после да няма "да е..а мааа и талянски боклуци" .
              Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

за алфите

баща ми има 156 много мои приятели имат алфи вуйчо ми даже има уникална 145ца и ми ясно че ще има някой друг проблем с колата
                Last edited by Black Power; d.m.y г., 11:11.

Comment

Според мен са много скъпи, но ти си преценяваш! Успех в намирането на подходяща

Comment

Тази черната ми изглежда по-добра и цената и е по разумна може да ти я свали..Но ти си решаваш сам,дизела маи е по добре от ТС двигателя така си мисля аз
                    Алфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година

Comment

и аз мисля че черната е по добрият избор
                      146 1.4 tsparck `98 103

Comment

братле вземаи Jtd-тоо ама тая маи не си заслужав парите поогледаи се виж наистина някои форумна или по запазена от тея двете
                        Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от killuminati Покажи съобщение
                          Тия хора са луди Моята алфа е 146 , с доста по-запазено купе и я купих за 1000 лв. От къде ги измислят тия цени
                          Това,че твоята "алфа" е 1000лв. не значи,че може да слагаш тая цена за всички 145/6 има алфа и алфа

Comment

Аз моята Алфа я купих за 1500 лева преди 9 месеца с лети джанти които ги продадох за 250 лева и ми излезе на 1250 лева ама е 1,6 twin spark нe e JTD Но за сега съм доволен от колата за тия пари си е супер,даже и климатика си работи добре
                            Алфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година

Comment

Аз карам 145-ца, 1.6 TS, и мога да кажа, че колата е супер! Но по тази бялата Алфа ще има доста работа, шофьорската седалка е съдрана /вижда се на снимката/, а и има петна от вода или разлята течност и по двете предни седалки, както и по корите на вратите, аудиосистемата изглежда унищожена. На снимките купето отвътре изглежда напълно съсипано. Цената е прекалено надута, но това си е мое мнение!

Comment

Working...
                              X